Har du et godt liv?

Det er et stort og måske svært spørgsmål – men prøv at sætte dig ned, og giv dig selv to minutter til at mærke efter i din krop. Hvad siger mavefornemmelsen?

Livskvalitet er mange ting, og det der giver dit liv kvalitet er ikke nødvendigvis tilfældet for din nabo eller kollega.

Midt i Odder, på det gamle Amtshospital, er der opstået nyt liv og født et fællesskab, VitaPark, der samler det gode livs tre grundværdier under ét tag ­– nemlig sundhed, kreativitet og mulighed for realisering af dine drømme.

Du er inviteret til at blive en del af fællesskabet, der ikke findes andre steder i Danmark – måske endda verden.

Hos VitaPark blomstrer kernen til det gode liv

Er et godt liv for dig, at kunne lege med dine børn i haven uden smerter i kroppen? Eller måske at have tid til at mødes med dine veninder til en kop kaffe og snak om alt og intet? At møde nye mennesker og blive inspireret på ny, realisere dine virksomhedsdrømme eller løbe en tur i smukke omgivelser?

Alle muligheder for at opnå større livskvalitet, lige fra sundhed til kultur til erhverv – og fællesskab – findes hos VitaPark. Opgaven er nu, at finde ud af, hvordan det ”fælles fjerde” bliver forstærket i samspil med de tre grundværdier.

– Alle der træder ind i VitaPark får stedet til at leve og blomstre. Vi vil nu tage rejsen et skridt videre og sammen med jer arbejde hen imod et svar på spørgsmålet:
Hvordan skal VitaPark se ud i 2020, når VitaPark skal være et sted der ..?” siger leder for VitaPark, Stine Jylov.

VitaPark er i gang – men kan Odder få det til at leve?

350 mennesker har deres daglige gang i VitaPark, men visionen er, at VitaPark også skal være et sted, hvor der er liv efter klokken 16.

– Lige nu er VitaPark et kompas, som leder Odders borgere i retning mod det gode, meningsfyldte liv. Det vil vi gerne videreudvikle yderligere, for at sikre VitaParks vision om at være ’Det fællesskab hvor drømme fødes og idéer bliver til virkelighed’, siger Stine Jylov og fortsætter:

– Det her fællesskab skal ikke være forpligtende men derimod værdiskabende – og det bliver det, når folk selv har indflydelse og chancen for at være med til at skabe noget nyt og helt unikt.

Henover de kommende måneder vil en samskabelsesproces faciliteret af VIA University College invitere borgerne med til at sætte stregerne til fremtidens VitaPark.